Luzik - etap choinkowy na prawdę mam już za sobą, chodzi mi tylko o funkcjonalność i wygodę użytkowania. Parcie na ripclipa wynikało ze sposobu jego mocowania, niskiego profilu i oddalenia od osi markera. Nie sprawdził się z uwagi na ingerencję w bebechy Boba i brak dostatecznej ochrony oczu. Zimą pokombinuje ze sterowaniem loadera mikrofonem, jak w oryginale i jakimś solidniejszym zabezpieczeniem oczu. Co do tego chwytu, to rzecz gustu, ale z nim powinno być wygodniej
_________________ Panie, daj mi siłę, do zaakceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić,
odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować,
mądrość, abym dobrze ukrył ciała tych którzy mnie dzisiaj wk**wili.
Wszystkie Ryski to dobre chłopaki. Moim skromnym zdaniem ten grip może zdać egzamin tylko wtedy kiedy grasz z łapką na magazynku, jeżeli ma pomóc to jak najbardziej.
_________________ ... ale to musi być w tempo !!!!
B-K-R (أكثر من ذلك بكثير فقد وضع نفسه مكان )
Polecam:
http://allegro.pl/item117...s_warszawa.html
Kupiłem, po zamontowaniu na lewym RISie można latarkę tyłoobsługową włączać/wyłączać kciukiem lewej dłoni bez zmieniania jej położenia (o ile trzymacie Boba za "magazynek")
_________________ Panie, daj mi siłę, do zaakceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić,
odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować,
mądrość, abym dobrze ukrył ciała tych którzy mnie dzisiaj wk**wili.
Stockowa się świetnie sprawdza, a jak chcesz coś koniecznie zmieniać, to ja osobiście polecam kromm - dwuczęściowe lufy o bardzo prostym kształcie, dobrze wyglądają i dobrze strzelają (sprawdzone na turniejowych kulasach).
_________________ "I'm a joker, I'm a smoker, I'm a midnight talker..." (Steve Miller Band)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum